Zvláštny príbeh (Katarína Gillerová)

07.01.2015 13:47

Zvláštny príbeh

Autor: Katarína Gillerová

Séria: -

Vydavateľstvo: Slovenský spisovateľ

...

Za poskytnutie knihy ďakujem www.slovenskyspisovatel.sk/. Knihu si môžete zakúpiť priamo TU.

 

Anotácia

Tri sestry, tri rôzne osobnosti a manželstvo rodičov v kríze. Normálny život prerušený stresujúcimi udalosťami a sklamaním v láske. Odchod do zahraničia, príťažlivý starší muž a vzťah s priateľom z detstva. Kytica žltých ruží a rozlúštené tajomstvo, ktoré nikoho nepoteší. Dokonalý vzťahový román zo súčasnosti z pera tej najpovolanejšej spisovateľky Kataríny Gillerovej. Nikto iný by ho nedokázal takto napísať.

 

 

 

 

Ja som žiadnu knihu od autorky predtým nedostala do ruky, ale moja mamina od nej čítala hádam každú knihu. Preto ju eľmi potešilo, že v decembri vyšla aj táto kniha, Zvláštny príbeh. Všetci túto autorku vychválili, tak prečo si to neprečítať, všakže?

 

Autorka disponuje zvláštnou schopnosťou, že kniha nemá takmer žiadne hluché miesta. Asi sa zhodneme, nuž  nie každý dokáže prehryznúť, že je prehliadaný. Nie je to totiž vôbec príjemné. A hoci si aj zaslúži pozornosť a robí veľa pre iných. Niekedy proste pohár pretečie a vy sa rozhodnete konať. Odídete, zariadite si vlastný život podľa seba. Jednoducho prestanete žiť pre iných a začnete žiť konečne svoj život podľa seba...

Zaujímavá, a možno aj trošku citlivá téma, však? Najmä preto, že dnes je už naozaj každý posudzovaný...

Kniha je perfektne napísaná, aj spracovaná. Dialógy sú zmysluplné, konečne postavy, ktoré rozmýšľajú hlavou...

Myslím, že rovno ísť k hodnoteniu...

kniha získava

5/5

...

100 %

Kris :3